OP onze produkten geldt Niet goed, geld retour. Levering naar NL en Belgie.

Geuren hebben een grote invloed op ons leven - ze brengen herinneringen terug, ze maken ons geintrigeerd, ze wakkeren verlangens aan en spelen met sensualiteit. Geur vertelt jouw persoonlijke verhaal en zegt meer dan duizend woorden. In onze uitzonderlijke Collectie vind je zeker een geur die tot- en voor je zal spreken. Deze geuren zullen je vervoeren. Nu ook verkrijgbaar in de handige kleinere flessen van 30ml. Geuren in alle kleuren en smaken, gevangen in prachtig gemaakte flessen, om al je zintuigen verleidelijk te strelen. Welkom in de magische wereld van Parfum!
FM gebruikt geen make-up wat op dieren is getest! Ook zijn er verschillende hypo-allergene producten in het assortiment!
*Ik ben in het bezit van een Geuren Sample-koffer. Je kan dus ook een afspraak maken om deze te komen ruiken, of ik ga bij je langs. Of vraag de sample aan van de geur die je graag eerst even wilt ruiken, doe dit  via de email en vermeldt het nummer van de parfum er eventjes bij, dan stuur ik het je per post!

**FM is een internationaal merk, gekend in tientallen landen over de hele wereld. De uitbreiding naar het buitenland begon in 2007, samen met de oprichting van FM WORLD. Vandaag veroveren de producten van FM de harten van klanten uit landen over heel de wereld. 
Sinds 2015 ben ik onafhankelijk FM Distributeur. Wil je zelf ook Distributeur worden of meer informatie? Schrijf me dan  snel!

Info webshop:

Na bestelling ontvangt u een factuur met een i-Deal link. De bestelde produkten worden geleverd binnen 2-3 werkdagen. We verzenden ook naar Belgie!

 

Algemene Voorwaarden PDF


(GRATIS VERZENDING VANAF 75 EURO)